За нас

ГТ Груп ЕООД е насочила усилията си към търговията с качествени, хранителни стоки от Гърция и България. Приели сме за своя мисия популяризацията и дистрибуцията на традиционни, хранителни продукти от цяла Гърция. Лично опитваме и селектираме всички гръцки продукти и сме убедени в тяхната стойност за по-високо качеството на живот. Споделяме ги с Вас, като част от здравия и истински начин на живот на Балканите и Средиземноморието. Усилията ни са оценени, т.к сме партньори с повечето вериги за масови стоки, познати на всеки в страна, като МЕТРО, БИЛЛА, Фантастико, Амперел и други. Нашата фирма е официален представител за българския пазар на редица, утвърдени, гръцки производители. Сред нашите основни партньори в Гърция са:
 

сол Калас

КАЛАС - една от най-мощните солни индустрии в бранша си, с търговска дейност в Европа, Азия, Америка и Австралия. Калас не е само сол. Компанията е навлязла успешно в нишата на сосовете и хранителните субпродукти. 17 Деликатесен е марка и завод на Калас за сосове, майонеза и подправки. Продуктите са съпроводени със сертификат от компанията производител.

 
 

olympos-logo-small-en

Папаянис Брос е фирмата пионер, стояща зад известната марка Олимп. Сусамови продукти Олимп това са халви, тахани, спредове, сладка и конфитюри произвеждани традиционно повече от 65 години и прекрасно приети в Европа и по света. Сусамовите производни са важна част от средиземноморската диета и здравословното хранене за дълголетие и активен живот.

 
Маслини Калогирос Братя Калогирос е производител на маслини и маслинови продукти от района на Волос, район Пиериа в Гърция. Калогирос развиват маслинов бизнес от 1950 година и са се наложили, като сериозен и желан международен партньор и производител на маслини. Показателен е факта, че оборота на фирмата за последните години е около 15 милиона евро и то само от продажбата на маслини. Наскоро Калогирос пусна и своя марка маслиново масло Mr. George, което печели потребители с приемливата си цена и много добро качество. Партньорството с големи международни дистрибутори, като Амазон и Еци говори за солидността и качеството на продуктите и фирмата.
 
 

Dermisis Bisquit people

 

Дермисис е фирма специализирана в производството на бисквити и сладки от различни видове зърнени брашна, какао, ядки, шоколад, с добавки от сушени плодове и естествени подсладители, като рожков и стевия. Предупреждаваме, бисквитите Дермисис са пристрастяващи!

 

 

rsz_to_mannaТо Мана - Производител на сухари от остров Крит (Гърция) .Фирмата е основана през 1948г. в село Платанос от Харитос Цацаронакис.От една местна фурна се превръща в производител на големи количества сухари запазвайки традицията и качеството.Продуктите на То Мана се предлагат почети по цял свят.Критция сухар съдържа важни хранителни вещества. Богат е на фибри и няма въобще холистерол.

 

 

SYKIKI_LOGO1

 

SYKIKI - Съюз на производителите на сушени смокини от Пелопонеския Регион с годишна продукция от над 4 000 тона смокини. Кооперацията обработва и опакова най-качествените сортове смокини според Европейските норми за хигиена, стандартизация и опаковане. Продуктите не съдържат консерванти.

 

 

 

kouKуниниотис - производител на сушени плодове, съчетаващ четири поколения опит в бранша с използването на най-новите технологии и оборудване. Фирмата снабдява с маркови, високо качествени продукти редица добре познати вериги и хипер-маркети по целия свят. Основен приоритет за компанията е да произвежда сушени плодове, почистени и опаковани според междунардоните стандарти, съобразени с крайните потребители и техните нужди и желания.

 

ГТ Груп ЕООД предлага безплатен транспорт за територията на София и директна доставка до обекти в цялата страна при поръчка на регламентирани, минимални количества.