Олимп

Компанията "PAPAYIANNIS BROS S.A. ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ХАЛВА ОТ ГЪРЦИЯ" е основана през 1949 г. в Лариса като семеен бизнес за производство на сусамова халва.

Беше - и все още остава - семейна фирма за производство предимно на сусамова халва, традиционно сладко от Леванта изключително популярен в целия средиземноморски регион.

Компанията се разраства бързо, като разширява гамата си от продукти. През 1972 г. тя се премества в свой офис и създава собствените заводцки помещения извън Лариса. Тъй като развитието е било стабилно, с оборота броя на персонала постоянно се увеличава.

Днес "PAPAYIANNIS BROS SA" произвежда широка гама от традиционни хранителни продукти на основата на сусамa (халва, сусамов тахан, сусамки, печен сусам), както и други храни като плодови конфитюри, мед и лукум (ориенталски десерт). Продуктите под брандово име "Олимп" се продават в цяла Гърция и могат лесно да бъдат намерени както в малките хранителни магазини така в големите супермаркети.

От 1992 г. компанията развива редица от сертифицирани органични (биологични) продукти като тахан (сусамово паста), халва и сусамки. Те са много качествени и обслужват перфектно нарастващия интерес. Компанията изнася продуктите в повечето Европейски страни.

През целия и път фирмата наблягаше и продължава да набляга:

Разгледайте продуктите тук