За нас

За нас

ГТ ГРУП ЕООД е насочила усилията си към търговия с висококачествени хранителни продукти от Гърция. Приели сме за своя мисия популяризацията и дистрибуцията на най-различни гръцки традиционни хранителни продукти. Лично опитваме и селектираме вкусовите качества на хранителните изделия, които внасяме. Убедени сме в тяхната висока хранителна стойност, която гарантира здравословно хранене и по-пълноценен начин на живот.

Партньори сме с хранителни вериги като МЕТРО Кеш енд Кери България, БИЛЛА, Търговска верига "Фантастико", Верига супермаркети T MARKET, Хипермаркети HIT Max, СУПЕРМАРКЕТИ ЛЕКСИ Пловдив и много други магазини за хранителни стоки в София и страната. Нашата фирма е официален представител за българския пазар на редица, утвърдени, гръцки производители. Сред нашите основни партньори в Гърция са:

  • КАЛАС - една от най-мощните солни индустрии в бранша си, с търговска дейност в Европа, Азия, Америка и Австралия. Калас не е само сол. Компанията е навлязла успешно в нишата на сосовете и хранителните субпродукти. 17 Деликатесен е марка и завод на Калас за сосове, майонеза и подправки. Продуктите са съпроводени със сертификат от компанията производител.
  • Папаянис Брос е фирмата пионер, стояща зад известната марка Олимп. Сусамови продукти Олимп това са халви, тахани, спредове, сладка и конфитюри, произвеждани традиционно повече от 70 години и прекрасно приети в Европа и по света. Сусамовите производни са важна част от средиземноморската диета и здравословното хранене за дълголетие и активен живот.
  • Братя Калогирос е производител на маслини и маслинови продукти от района на Волос, район Пиериа в Гърция. Калогирос развиват маслинов бизнес от 1950 година и са се наложили, като сериозен и желан международен партньор и производител на маслини. Показателен е факта, че оборота на фирмата за последните години е около 15 милиона евро и то само от продажбата на маслини. Наскоро Калогирос пусна и своя марка маслиново масло Mr. George, което печели потребители с приемливата си цена и много добро качество. Партньорството с големи международни дистрибутори, като Амазон и Еци говори за солидността и качеството на продуктите и фирмата.
  • То Мана - Производител на сухари от остров Крит (Гърция). Фирмата е основана през 1948г. в село Платанос от Харитос Цацаронакис. От една местна фурна се превръща в производител на големи количества сухари, запазвайки традицията и качеството. Продуктите на То Мана се предлагат почти в цял свят. Критския сухар съдържа важни хранителни вещества. Богат е на фибри и няма въобще холистерол.
  • ГТ Груп ЕООД предлага транспорт за територията на София и директна доставка до обекти в цялата страна при поръчка на регламентирани, минимални количества.