OLYMPUS

6 април 2021
OLYMPUS

Компанията се разраства бързо, като разширява гамата си от продукти.

През 1972 г. тя се премества в свой офис и създава собствените заводцки помещения извън Лариса. Тъй като развитието е било стабилно, с оборота броя на персонала постоянно се увеличава.

Днес "PAPAYIANNIS BROS SA" произвежда широка гама от традиционни хранителни продукти на основата на сусамa (халва, сусамов тахан, сусамки, печен сусам), както и други храни като плодови конфитюри, мед и локум (ориенталски десерт). Продуктите под брандово име OLYMP се продават в цяла Гърция и могат лесно да бъдат намерени както в малките хранителни магазини, така в големите супермаркети.

От 1992 г. компанията развива редица от сертифицирани органични (биологични) продукти като тахан (сусамово паста), халва и сусамки. Те са много качествени и обслужват перфектно нарастващия интерес. Компанията изнася продуктите в повечето Европейски страни.

През целият си професионален път, фирмата е наблягала и продължава да набляга:

  • Върху производството на традиционни гръцки продукти.
  • Върху качеството на продуктите които произвежда.
  • Върху спазването на строгите хигиенни стандарти по време на производствения процес.
  • Върху непрекъснато модернизиране и подобряване на структурата на компанията.

6 април 2021 За Калас

От създаването си през 1922 година до днес, КАЛАС е успяла да направи името си синоним на висококачествена и изключително чиста сол. Компанията е наградена от Европейската Асоциация на Предприятията и Търговците (E.A.E.Е.) и от УНИЦЕФ за помощта си за предотварявне на недостиг на йод в храната в Албания.

прочети още

18 юли 2021 The Manna

Историята на критските продукти „Manna“ Tsatsaronakis, е необичайна. Тя е вплетена в традиция, страст и съвсем истинско настояване за автентичния вкус и чистите съставки от земята на остров Крит.

прочети още

18 юли 2021 KALOGIROS S.A.

KALOGIROS S.A. се намира на 318-ти км по националния път от Атина до Солун, във Велестино, Волос, Гърция. KALOGIROS S.A. е семеен бизнес от 1950 г. Успехът в качеството на продуктите и тяхното непрекъснато търсене се подкрепят от широкия спектър от опит, който компанията е придобила в областта на преработката и опаковането на трапезни маслини.

прочети още