KALOGIROS S.A.

18 юли 2021
KALOGIROS S.A.

Компанията работи на гръцкия пазар и е една от водещите експортни компании в Гърция. Маслини се изнасят в много страни в чужбина (напр. САЩ, Великобритания, Германия, Италия, Австралия, БЮРМ, България, Австрия, Испания, Южна Африка, Близкия изток). Маслините на KALOGIROS са избрани с най-висока степен на внимание, за да се гарантира репутацията на гръцките маслини в световен мащаб. Нашата компания е сертифицирана с IFS и ISO 22000: 2005.

Складови бази на KALOGIROS
са едни от най-големите по капацитет в Гърция, поради което нашите клиенти могат да бъдат уверени, че винаги ще имат продукти на склад. Можем да предоставим трапезни маслини във всякакъв вид опаковка - от малки буркани до големи барабани.

6 април 2021 За Калас

От създаването си през 1922 година до днес, КАЛАС е успяла да направи името си синоним на висококачествена и изключително чиста сол. Компанията е наградена от Европейската Асоциация на Предприятията и Търговците (E.A.E.Е.) и от УНИЦЕФ за помощта си за предотварявне на недостиг на йод в храната в Албания.

прочети още

18 юли 2021 The Manna

Историята на критските продукти „Manna“ Tsatsaronakis, е необичайна. Тя е вплетена в традиция, страст и съвсем истинско настояване за автентичния вкус и чистите съставки от земята на остров Крит.

прочети още

6 април 2021 OLYMPUS

Компанията "PAPAYIANNIS BROS S.A. ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ХАЛВА ОТ ГЪРЦИЯ" е основана през 1949 г. в Лариса като семеен бизнес за производство на сусамова халва. "PAPAYIANNIS BROS S.A. ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ХАЛВА ОТ ГЪРЦИЯ" е била и все още остава семейна фирма за производство предимно на сусамова халва, традиционно сладко от Леванта - изключително популярни в целия средиземноморски регион.

прочети още