Бадемова торта 470 гр. - Готова само за 15 минути

20,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Кутията съдържа:

Блатове за торта - 2 бр.

сироп за сиропиране - 1 бр.

крем за торта - 1 бр.

крем за гарниране - 1 бр.

ситно нарязани бадеми - 1 бр.

филирани бадеми - 1 бр.

 

Начин на приготвяне:

1. Приготвяне на сиропа: Съдържанието на пакетчето се изсипва в купа и се добавя 100 мл. хладка вода. Добавят се и две супени лъжици коняк или ликьор, в зависимост от предпочитанията.

 

2. Приготовяне на крема за тортата: Съдържанието на пликчето за крема се изсипва в дълбока купа и се добавя 300 мл. (1 чаена чаша и половина)  студено прясно мляко. Разбива се с миксер за 5 минути. Към крема се добавят ситно нарязаните бадеми и се разбъркват.

 

3. Приготвяне на тортата: Първият блат се поставя в чиния за торта с гладката страна надолу и се сиропира с половината от готовия сироп. Отгоре се нанася равномерно крема за торта. Отгоре се поставя втория блат с гладката повърхност надолу и се сиропира с останалата част от сиропа. 

 

4. Гарниране на тортата: Съдържанието на пликчето за гарниране се изсипва в дълбока купа, прибавя се 150 мл. студено прясно мляко (3/4 чаена чаша) и се разбива с миксер, докато се сгъсти. След това кремът за гарниране се намазва върху втория блат и острани на тортата. Със задната страна на лъжицата се правят "вълнички" по повърхността на крема за гарниране и се украсява с филираните бадеми.

 

Тортата излиза около 1 кг.

Време за приготвяне: 15 минути

 

Доставка
Доставка

Уважаеми клиенти!

 

Електронният магазин на ГТ ГРУП ЕООД ползва услугите на куриерска компания Еконт - за доставки в цялата страна.

Доставката на предлаганите от нас продукти е в срок до 5  работни дни, изключвайки периодите с активни кампании, чиито условия следва да бъдат опоменати на сайта, както и в социалните мрежи на gtgroup.bg.

Цените на доставките са съобразно фиксираните цени на куриерска компания Еконт.

 

За поръчка над 60 лв. ГТ ГРУП ЕООД, Ви предлага безплатна доставка до дома или офиса на територията на град София.

 

Благодарим Ви, че избрахте нас!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!