Статии

6 април 2021 За Калас

От създаването си през 1922 година до днес, КАЛАС е успяла да направи името си синоним на висококачествена и изключително чиста сол. Компанията е наградена от Европейската Асоциация на Предприятията и Търговците (E.A.E.Е.) и от УНИЦЕФ за помощта си за предотварявне на недостиг на йод в храната в Албания.

прочети още

18 юли 2021 The Manna

Историята на критските продукти „Manna“ Tsatsaronakis, е необичайна. Тя е вплетена в традиция, страст и съвсем истинско настояване за автентичния вкус и чистите съставки от земята на остров Крит.

прочети още

18 юли 2021 KALOGIROS S.A.

KALOGIROS S.A. се намира на 318-ти км по националния път от Атина до Солун, във Велестино, Волос, Гърция. KALOGIROS S.A. е семеен бизнес от 1950 г. Успехът в качеството на продуктите и тяхното непрекъснато търсене се подкрепят от широкия спектър от опит, който компанията е придобила в областта на преработката и опаковането на трапезни маслини.

прочети още

6 април 2021 OLYMPUS

Компанията "PAPAYIANNIS BROS S.A. ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ХАЛВА ОТ ГЪРЦИЯ" е основана през 1949 г. в Лариса като семеен бизнес за производство на сусамова халва. "PAPAYIANNIS BROS S.A. ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ХАЛВА ОТ ГЪРЦИЯ" е била и все още остава семейна фирма за производство предимно на сусамова халва, традиционно сладко от Леванта - изключително популярни в целия средиземноморски регион.

прочети още